icon

Da vi følger myndighedernes anbefalinger
og da de endnu ikke har meldt reglerne ud for tiden efter august 20
har vi valgt at udsætte datoen for starten af salget af billetter til
17. august kl. 12.

Hvis salget skulle starte nu, ville kun hver andet sæde kunne benyttes. Bestyrelsen håber, at der inden 1. august vil være kommet retningslinjer, der tillader, at alle sæder i teatersalen vil kunne benyttes.

Hvis man ønsker at købe billetter via teaterkredsens brochure, kan tilmeldingskuponen afleveres allerede nu og løbende frem til den 17. august til teaterkredsens kontor på Parkvænget 7, men teaterkredsen tildeler først billetter efter den 17. august.  Brochurerne kan hentes i Brugserne i Lolland Kommune – undtagen i Nakskov, hvor den kan hentes i Meny og på turistbureauet.

 

Som et nyt tiltag arrangerer Vestlollands Teaterkreds et introarrangement, hvor skuespiller Jakob Morild præsenterer sæsonens forestillinger. Formand Leo Rasmussen fortæller om køb af billetter, og Jakob Morild slutter med en halv times underholdning på sin sædvanlige humoristiske facon.
Dette foregår i Nakskov Teatersal tirsdag d. 11. august kl. 19.30 og er gratis uden faste pladser. Man bør komme i god tid, da bestyrelsen lukker folk ind i salen gruppevis, så der kan holdes den nødvendige afstand.

Tidligere har teaterkredsen kun solgt ungdoms-, løssalgs- og abonnementsbilletter, men i år er der, som forsøg, en ny mulighed: teaterkort, som er beskrevet i brochuren og på hjemmesiden. Salget af teaterkort starter d. 3. august, men pladsbilletter til forestillinger kan først købes efter 17. august.

Teaterkredsens bestyrelse beklager udsættelsen af startsalget, og håber på teatergængernes forståelse for, at det er nødvendigt at afvente nye udmeldinger om restriktionernes ophævelse.

 

Eller følg os på facebook: Vestlollands Teaterkreds

-----------------------------------------------

Priser  (Løssalg 230-295 kr., medlemmer 150-215 kr., unge under 25 år 100 kr.) 

            Køb billetter online ved at klikke på Billetter på denne hjemmeside, 

på turistbureauet i Nakskov  eller via vores kontor 23 24 07 65 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

----------------------------------------------

Sæsonbrochuren for 2020/21 kan downloades her! 

 

 


VESTLOLLANDS TEATERKREDS ● JYDEVÆNGET 15 ● 4900 NAKSKOV ● DANMARK ● Tlf.: 23 24 07 65 ● info@nakskovteater.dk