Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nakskovteater.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
NYHEDER

icon

 

Corona-krise 

Da vi følger myndighedernes anbefalinger
må vi med stor beklagelse meddele, at vi ikke som planlagt kan vise disse forestillinger:

23.03.20 Let it Rock

28.03.20 Skatteøen

Såfremt krisen fortsætter efter 1. april vil det blive nødvendigt at aflyse yderligere forestillinger. Alle der har købt billetter vil få deres penge tilbage, men da mange har billetter både til de to forestillinger og evt. også til forestillingerne i april, og vi ønsker at tilbagebetale hele det beløb man har tilgode på en gang. Vil vi først fra midten af april kunne kontakte kunderne og bede om tilbagebetalingsoplysninger.

Vi er også i tæt dialog med producenter for evt. at kunne finde alternative datoer. Det tyder for øjeblikket på at vi helt må opgive at vise Skatteøen i denne omgang, Hvorimod der er store chancer for at vi vil kunne prersse Let it Rock - en Beatlesforestilling ind på en dato i september. Når det er afklaret vil vi kontakte alle de der har købt billet til forestillingen og aftale om de skal have pengene tilbage eller om deres billetter fortsat skal gælde den nye spilledato.

Du kan holde dig orienteret på følgende side: http://coronasmitte.dk/

Eller følg os på facebook: Vestlollands Teaterkreds

 

-----------------------------------------------

Priser  (Løssalg 230-295 kr., medlemmer 150-215 kr., unge under 25 år 100 kr.) 

            Køb billetter online ved at klikke på Billetter på denne hjemmeside (og spar 10 kr pr billet), 

på turistbureauet i Nakskov  eller via vores kontor 23 24 07 65 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

----------------------------------------------

Sæsonbrochuren for 2019/20 kan downloades her! 

 


VESTLOLLANDS TEATERKREDS ● JYDEVÆNGET 15 ● 4900 NAKSKOV ● DANMARK ● Tlf.: 23 24 07 65 ● info@nakskovteater.dk