Da vi har måttet aflyse rigtig mange forestillinger i 2021, inviterer vi vore kunder til en gratis introduktion af sæson 2021/22

Mandag 7. juni kl. 19:30 i Nakskov Teatersal

Hans Dueholm kommer og fortæller om de stykker vi vil vise i næste sæson.

Efter præsentationen vil der blive vist 1 times uddrag af sangforestillingen Gullashbaronen med Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen. De er begge kendte ansigter, da de i mange år har været bærende kræfter i FIGAROS.

 

Sangen ”Familieportrætter”, som Osvald Helmuth udødeliggjorde i ”Mestersangeren i Revyenberg” i 1952, går som en rød tråd igennem Gullaschbaronen. ”Familieportrætter” fortæller på lavmælt humoristisk/ satirisk vis historien om en velstående (men smålurvet) families storhed og fald. I forestillingen opstår karaktererne som levende figurer på scenen, og samspillet mellem dem driver handlingen frem i en form, hvor musik, monolog og fortælling blandes. Blandt kabarettens andre sangnumre kan nævnes ”Så til Maxim vi går”, Frederik Jensens gullaschvise, Schiøler-Lincks ”Ih, hvor er det kommunalt” og Preben Uglebjergs ”Gyngerne og karrusellen”.

Introduktionsaftenen er gratis, men det er nødvendigt at melde sig til enten telefonisk eller med mail:

Tlf. 23 24 07 65 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

---------------------------------------------- 

Følg os på facebook: Vestlollands Teaterkreds

----------------------------------------------

Sæsonbrochuren for 2021/22 kan snart downloades her!