icon

VIGTIGT:
Den 24. nov. kl. 19.30 skulle DR Bigband være kommet til Nakskov og spille *Stemmer fra Vestindien. Stand on Yout Right and Fight' , hvor originale lydoptagelser blandes med billeder fra Det Kgl. biblioteks arkiv og nyskrevet Bigband-musik. Men desværre må vi - i samarbejde med Løvehjerterne, Nu tæller kun handling og Nakskov Handel og Erhverv konstatere, at der en måned før koncerten ikke er solgt nok billetter. Derfor aflyses forestillingen.

 _____________________________________

 Næste forestilling d. 28. nov. kl. 19.30

Op på hesten igen  -  vises i Mødesalen på Nakskov bibliotek

 

Divaen skulle spille sin store rolle, men alt gik galt. Nu må hun igen forsøge at redde stumperne for at overleve. En bittersød komedie med indlagte skraldgrin, om hvordan vi alle på hver vores måde, fra tid til anden, må ned og bide i græsset – og ikke mindst om  hvordan vi kommer op igen. En monolog med musikledsagelse, der kommer rundt om indianerritualer, buddhistisk tankegang og undersøger hvad ydmyghed og tillid egentlig betyder. En forestilling, der vækker livskraften i dem, der kigger på.

billetter: online fra denne hjemmeside under Billetter, på turistbureauet i Nakskov,  eller via vores kontor 23 24 07 65 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

kun få billetter!!

-------------------------------------------- 

Hvis I - af en elle anden grund  - ikke fik årets sæsonbrochure i jeres postkasse, kan den hentes på biblioteker og turistbureauer i kommunen.

 Man kan også downloade brochure 2017/18 i PDF-format.

 

 Fejl i brochure 2017-18:
Liva spilles 23. april 2018 (og ikke som der står i brochurens omtale d. 5. maj)
                                            Seniorstandup spilles 28. januar 2018 (og ikke som der står på brochurens tilmeldingskuponen d. 28/1/17)

 


VESTLOLLANDS TEATERKREDS ● JYDEVÆNGET 15 ● 4900 NAKSKOV ● DANMARK ● Tlf.: 54 92 54 45 ● info@nakskovteater.dk